Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

1 juli informatiebijeenkomst zeilweekend

Geplaatst 14 jun. 2018 10:09 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-4/zeilweekend%202017%20150x150.jpg
Ook dit jaar gaan we weer met een groep jongeren en schippers een weekend zeilen in Friesland. Met goede herinneringen kijken wij terug op de succesvolle kampen van de afgelopen jaren. Daarom willen we je uitnodigen om een weekend te gaan zeilen met andere jongeren van de Lichtkring, de Maranathakerk of de Bron. 

Wanneer en waar? 
In het weekend van 31 augustus – 2 september 2018 gaan we naar Heeg in Friesland, waar de zeilboten voor ons klaarliggen. Hiermee gaan we dagtochten maken, met in elke boot een ervaren schipper. We verblijven in kampeerboerderij “de Treie Peppels", waar we kunnen eten en gezamenlijke activiteiten gaan organiseren. 

Dus ben je tussen de 13 en 20 jaar (of ga je straks naar de brugklas of ben je iets ouder en wil je helpen als staflid)? Schrijf je dan nu in via deze link.

Twijfel je nog, of wil je weten wie er nog meer mee gaan? Op zondag 1 juli na de ochtenddienst organiseren we een informatiebijeenkomst voor iedereen die mee gaat met het zeilweekend in de kelder van de Lichtkring. Je kunt je dan ook nog opgeven. Wees erbij, want de commissies gaan daar ingedeeld worden.

Neem ook gerust een vriend of vriendin mee naar het zeilweekend!

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-4/zeilweekend%20informatiebijeenkomst.JPGComments