21 augustus Uur van Gebed

Geplaatst 18 aug. 2014 12:28 door Redactie Lichtkring

Van Ds. Peter Smilde van de Maranathakerk ontvingen wij het volgende bericht dat wij van harte bij u aanbevelen.

Beste mensen,

Spontaan is vanuit de gebedsgroep van de Maranathakerk het idee ontstaan om een gebedsuur te houden, komende donderdag. Daarom een mailtje. Kom erheen en zeg het voort. Zie het bericht hieronder, dat ook ook op de webstite van de MK te vinden is.

Mededeling:
UUR VAN GEBED
voor vervolgde christenen
en andere minderheden
in Irak en Syrië.
21 augustus in de Maranathakerk

De afgelopen weken horen we steeds weer verschrikkelijke berichten uit Irak. Tienduizenden mensen, waaronder veel van onze christelijke zusters en broeders, zijn op de vlucht voor sektarisch geweld. Velen zijn gedood of slachtoffer geworden van geweld. De Irakese kerk roept christenen wereldwijd op om te bidden voor dit land. Daarvoor en voor de nood van de wereld, dichtbij en ver, zal worden gebeden; ook is er tijd om stil te zijn voor Gods aangezicht.

Iedereen is welkom op:
Donderdag 21 augustus, 19.15-20.00 uur
Maranathakerk te Alphen aan den Rijn

Raadhuisstraat 82-84, hoek Jongkindt Coninckstraat 2b, 2406 AP Alphen aan den Rijn.

Namens de gebedsgroep Maranathakerk
Frans Lems, Jacques Lockerk en Peter Smilde

Zie ook onderstaande video: