Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

22-23 mei 2021: Nacht zonder dak

Geplaatst 29 apr. 2021 03:39 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-6/nacht%20zonder%20dak%202021%20150x150.jpg
In de nacht van 22 op 23 mei is het zover: een nieuwe editie van Nacht zonder dak! Een grote groep jongeren slaapt tijdens het pinksterweekend een nacht buiten om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is dat doel Stichting Zwerfjongeren Nederland. Deze stichting activeert overheden, politiek, organisaties en burgers om de situatie van dak- en thuisloze jongeren blijvend te verbeteren en jongerendakloosheid te voorkomen.

We hopen een mooi bedrag op te halen voor deze stichting. Daarbij hebben we jouw/uw hulp nodig. Graag leggen we uit hoe deze editie van Nacht zonder dak eruit gaat zien.

Iedere deelnemer maakt in zijn/haar achtertuin een slaapplek om de nacht door te brengen. Vanwege de huidige maatregelen mag je met max. 2 mensen buiten je huishouden een groepje vormen. We beginnen de avond met een gezamenlijke online opening en daarna is er een avondprogramma (leeftijd t/m 25 jaar) waarbij we verschillende spellen spelen. Ook komt er een ‘razende reporter’ langs om het licht van de paaskaars door te geven. De volgende dag is er een online kerkdienst waarin we het pinksterfeest met elkaar vieren. Na de dienst sluiten we af.

Ook meedoen? Aanmelden kan via nachtzonderdaklichtkring@gmail.com, je ontvangt dan verdere informatie over de avond en het zoeken van sponsoren.
Niet meedoen maar wel graag een steentje bijdragen? Maakt je gift over via de Appostel app of naar het rekeningnummer van de diaconie: NL 72 TRIO 0784 8853 97.

De komende tijd zal er meer informatie bekend worden gemaakt via de site en instagrampagina van de Lichtkring (@pkn_lichtkring). Tot ziens op 22-23 mei!

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-6/nacht%20zonder%20dak...%20buiten%20slapen.JPG

Comments