24-uursberaad kerkenraad in Stayokay Noordwijk (foto's)

Geplaatst 2 mrt. 2013 10:05 door Redactie Lichtkring   [ 2 mrt. 2013 12:23 bijgewerkt ]
Van vrijdagmiddag 1 tot zaterdagmiddag 2 maart was de kerkenraad op 24 uurs beraad in Noordwijk. Het beraad staat was bedoeld als nadere, persoonlijke kennismaking van de leden van de kerkenraad. Het thema voor dit jaar was: hoe breng je je geloof ter sprake? De Lichtkring is een prettig en functioneel kerkgebouw, de actie Kerkbalans 2013 lijkt voor Kerk en Zanen positief te zijn. Een jonge gemeente, gemiddelde leeftijd rond de 40 jaar. Veel Jeugdwerk, veel kader. Allemaal positieve zaken en goede vooruitzichten voor de nabije toekomst. Maar hoe brengen we ons geloof ter sprake? Wat houdt ons ten diepste bewogen? Op verschillende manieren is deze vraag tijdens het beraad aan de orde komen.