24 uurs beraad kerkenraad

Geplaatst 16 mrt. 2015 08:23 door Redactie Lichtkring   [ 16 mrt. 2015 09:55 bijgewerkt ]
Het is inmiddels een traditie geworden: het 24-uurs beraad van de kerkenraad van de Lichtkring.
Dit weekend was het weer zover en op vrijdagmiddag troffen wij elkaar in de StayOkay in Noordwijk.
Het thema was gelijk aan ons jaarthema "Geloven in de praktijk - een boodschap om dòòr te geven".
De 24 uur waren gevuld met een vol programma met daarin: "Zingen met Bram (Ablas)", een speeddate, Emmaüs wandeling (door de duinen naar het strand), rollenspellen, informeel samenzijn, bijbelstudie en bespreking van het onderwerp "bidden". Daarnaast was er natuurlijk ook gelegenheid voor informeel samenzijn en hebben we genoten van de StayOkay incl. de fijne stapelbedden.

Het was dit jaar weer een mooi, gezellig en bovenal waardevol programma waardoor we ons zowel lichamelijk als geestelijk weer konden 'opladen'.

Bijgaand vindt u de (incomplete) groepsfoto.