Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

27 december Top2000-viering

Geplaatst 2 dec. 2015 10:48 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/logo%20top2000%20150.png
Hoop voor de toekomst

“Inspirerende nummers uit de Top2000 laten horen en doorgeven, daar gaat het om”

Op 27 december a.s. vindt in de Lichtkring de tweede Top2000-viering plaats. In deze viering mag iedereen beleven en ervaren dat de Top2000 ook inspirerende songs bevat die de boodschap van geloof, hoop en liefde laten horen. ‘Hoop voor de toekomst’ zal als een rode draad de onderdelen verbinden. Maarten Hameete, stagiair in de Lichtkring, gaat voor. Na afloop is er een hapje en drankje, een heerlijk moment om nog even na te genieten en na te praten.

Hadden we vorig jaar de solo’s en duetten van Wilfred Boerefijn en Eline Ossevoort, dit jaar is er een band en een koor van tien(!) zangers en zangeressen uit de Bron en de Lichtkring. Als solisten of op de achtergrond laten zij van zich horen. We hopen op een aanstekelijke viering, waarin het enthousiasme dat de muziek geeft en de boodschap van geloof, hoop en liefde worden doorgegeven aan jong en oud. Want iedereen is welkom.

Waarom een Top2000-viering?
Het concept van de Top2000-vieringen blijkt door het hele land aan te slaan. Vorig jaar bezochten ruim 10.000 mensen in veertig kerken in Nederland een Top2000-viering. Op dit moment van schrijven, 20 november, zijn er al ruim 80 kerken waar tussen Kerst en Oud & Nieuw een dienst met inspirerende popmuziek wordt gehouden. Het enthousiasme dat muziek uit de Top2000 bij mensen oproept, werkt aanstekelijk, ontroert of geeft kracht. Het zou mooi zijn we dit mogen beleven en doorgeven, als een stukje inspiratie voor ons geloof.

De dienst begint om 15.30 uur en is een gezamenlijk initiatief van de Bron en de Lichtkring.

Meer weten?
Op social media en de websites van beide kerken komt regelmatig nieuwe informatie.

- Facebookpagina ‘Top2000-viering Alphen aan den Rijn
- Facebookpagina’s ‘De Bron & Goede Herderkerk’ en ‘Lichtkring Alphen aan den Rijn
- www.pknalphennoord.nl en www.pkn-lichtkring.nl
- http://www.mijnkerk.nl

We hopen u en jullie te zien!

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/t2000.png

Comments