50 jaar Goede Herderkerk

Geplaatst 14 okt. 2015 22:42 door Redactie Lichtkring
De jubileumcommissie van de Goede Herderkerk is druk bezig met het voorbereiden van de talenten-, goederen- en dienstenveiling die gehouden zal worden op zaterdagavond 21 november in de Goede Herderkerk.
Als gemeenteleden (ook van andere kerken) bent u van harte welkom – maar neem gerust ook familie, vrienden, buren of andere belangstellenden mee!
De opbrengst van deze veiling gaat naar twee goede doelen: Het Inloophuis Het Open Venster en de Stichting Roemenië Hunedoara.
Natuurlijk hopen we dat de avond een succes wordt. Belangrijker echter dan de opbrengst in euro’s, is de gedachte dat we onze talenten en goederen op allerlei onverwachte manieren kunnen inzetten. En dát kan onverwachte verbindingen tussen mensen opleveren!

Voorwaarde voor een geslaagde veiling: voldoende ingebrachte kavels, maar ook voldoende gulle bieders én kopers. Meer gegevens over de veiling, de kavels, etc. vindt u op het gele informatievel bij de uitgang van de Goede Herderkerk.

Kavels inbrengen kan tot 7 november, dus wacht niet te lang! U kunt hiervoor contact opnemen met Koos Koen (jakoen@hetnet.nl, tel. 445329) of Gijs Verbeek (tel. 06-83590330). Een berichtje aan jubileumcommissie@ghknet.nl kan natuurlijk ook.

Er zijn al een paar interessante kavels ingebracht. Een voorproefje:
- een haarbehandeling (knippen en kleuren)
- een nieuw Empire 7.85 inch Intel tablet
- twee zelfgebakken taarten
- een etentje thuis voor twee personen

Dus, sla uw slag en kom op zaterdag 21 november naar deze gezellige en inspirerende veilingavond, die u wellicht meer gaat opleveren dan u ooit had kunnen vermoeden!

Namens de jubileum-commissie van de GHK,
Koos Koen en Gijs Verbeek