Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

6 april Braderie & Rommelmarkt ”Goede Bron”

Geplaatst 26 mrt. 2019 12:52 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-7/Braderie%20bron%20150.jpg
Het is weer tijd voor de geweldige Braderie & Rommelmarkt Goede Bron op 6 april 2019.
Heeft u er ook al zin in, een dagje uit op de Braderie?

We hopen dat u allemaal komt genieten van een dag vol gezelligheid.
De kramen zijn zoals altijd weer overzichtelijk ingedeeld door onze onvolprezen groep vrijwilligers. Er is werkelijk van alles te koop: van boeken tot bloempotten, van sieraden tot cd’s, van dekbedovertrekken tot puzzels, van curiosa tot schoenen. Dat alles voor zachte prijsjes en met een vriendelijke lach van de verkopers. Daar kan geen webshop tegenop!
Heeft u trek gekregen van alle indrukken? Kom dan een hamburger of saté nuttigen, of een lekkere oliebol eten op het gastvrije eetplein: de patio in het midden van de Bron is een prima plek om even buiten de drukte te relaxen.
De gehele dag draait het rad van avontuur, koopt u ook loten dan maakt u grote kans op een mooie prijs. En wint u niet, dan winnen onze goede doelen. We geven een mooi bedrag aan 2 sympathieke Aphense doelen: alphengoestanzania & het SamenhuiS. Verder wordt de opbrengst gebruikt in onze gemeente Goede Bron.

Hebben we u enthousiast gemaakt?
We nodigen u graag uit op zaterdag 6 april van 09:30 tot 15:30 uur. Vertel het aan familie en kennissen, uw buren en voorbijgangers: wij staan klaar om u te ontvangen. Tot ziens!
Comments