7 oktober - Kennismaken met Els Klok

Geplaatst 2 okt. 2020 09:57 door Redactie Lichtkring
Door de nieuwe regels hebben we een kleine aanpassing moeten maken aan het kennismakingsprogramma voor 7 oktober. De bijeenkomst om half 8 zal alleen online te volgen zijn, er zullen slechts een paar mensen in de kerk aanwezig zijn. Dit betekent dat alle inschrijvingen voor het programma van 19:30 vervallen, iedereen die zich al heeft opgegeven ontvangt hierover een email. De andere onderdelen gaan gelukkig gewoon door zoals aangekondigd.

Het programma ziet er nu zo uit:
18:00 uur: Friet eten in de jeugdkelder voor kinderen van de basisschool
19:30 uur: Quiz in de kerk – Online te volgen via Kerkomroep & Facebook
19:45 uur: Spel middelbare school leerlingen – verzamelen op het schoolplein

Je kan je nog tot 6 oktober opgeven voor het friet eten of het spel, vragen voor de quiz kun je ook doorsturen tot 6 oktober. Meer informatie kunt u hier vinden op.