Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Aangescherpte maatregelen kerkdiensten

Geplaatst 7 okt. 2020 06:00 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-2/lichtkring%20met%20kruis%20150.jpg
Helaas hebben we wederom te maken met aangescherpte maatregelen rondom de kerkdiensten. Het dringende advies van zowel de overheid als de PKN is om het aantal bezoekers van de kerkdiensten te beperken tot maximaal 30, exclusief medewerkers. Daarnaast is er het advies om mondkapjes te dragen tijdens “verplaatsingen”. Wat gaat dit voor ons betekenen? 

• Met ingang van zondag 11 oktober kunnen er nog maar 30 bezoekers de dienst bijwonen in de kerk
• De inschrijvingen zijn weer wijk gebonden, wijk D is 11 oktober aan de beurt, 18 oktober wijk A, 25 oktober wijk B. U wordt verzocht alleen in te schrijven als uw eigen wijk aan de beurt is, u kunt dus niet meer inschrijven op een andere wijk.
• U komt op een wachtlijst terecht, op zaterdag hoort u of u kunt komen
• Vanaf het moment dat u de kerk binnen komt, tot het moment dat u op uw plaats gaat zitten adviseren wij u om een mondkapje te dragen. Na de dienst adviseren wij u om het mondkapje te dragen tot u weer buiten de kerk bent. 

Natuurlijk kunt u alle diensten digitaal meebeleven, via kerkomroep of Facebook. Voorlopig gelden de nieuwe regels alleen voor de maand oktober. Mochten er door de overheid of PKN nieuwe richtlijnen worden uitgegeven, zijn deze in principe vanaf de volgende zondag van kracht maar communiceren we dit via de website en andere kanalen. We hopen dat we elkaar in november weer in grotere groepen mogen begroeten! 

De nieuwe regels betekenen ook dat het eerder gepubliceerde Gebruikersoverzicht Lichtkring een klein beetje is aangepast. Het bijgewerkte overzicht vindt u in de bijlage.
Ċ
Redactie Lichtkring,
7 okt. 2020 06:00
Comments