Aanmelden kerkdiensten in augustus

Geplaatst 3 aug. 2020 04:29 door Redactie Lichtkring   [ 3 aug. 2020 04:32 bijgewerkt ]
Inmiddels hebben we vier kerkdiensten gehad waarbij we gelukkig weer met meer mensen bij de dienst aanwezig konden zijn. Daarbij is er iedere zondag een specifieke wijk aan de beurt. Omdat we inmiddels midden in de zomer vakantieperiode zitten, en er dus minder mensen thuis zijn, willen we na 9 augustus tijdelijk per zondag twee wijken de mogelijkheid geven om de dienst te bezoeken.

Daarom kunnen vanaf volgende week de volgende wijken zich aanmelden:
- 9 augustus wijk A
- 16 augustus wijken B en C
- 23 augustus wijken A en D
- 30 augustus wijken B en C

Niet gemeenteleden dienen zich aan te melden als gast.

Vanaf september zal waarschijnlijk weer één wijk per zondag worden uitgenodigd om naar de kerk te komen. We informeren u hier eind augustus over.

Mocht het niet lukken om u aan te melden via de website, dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden bij Hennie van de Ouw, 06-41345065.