Aanmelden zondag 12 juli

Geplaatst 9 jul. 2020 02:27 door Redactie Lichtkring
Aanstaande zondag 12 juli is de eerste dienst waarvoor u zich kunt aanmelden. Er is nog steeds plek beschikbaar! Het is echter wel de bedoeling dat alleen gemeenteleden uit wijk A zich inschrijven voor deze dienst, daarna komen de andere wijken aan de beurt.
De maand juli en de eerste dienst van augustus zijn echt bedoeld om zowel het aanmeldingsproces, als de logistiek met grotere groepen mensen te testen. Na deze 4 weken zal de kerkenraad de gang van zaken evalueren en waar nodig aanpassingen maken. Dit kan er dus toe leiden dat de diensten in juli niet helemaal vol zitten, daar vragen wij uw begrip voor.

Wijk A is Kerk en Zanen Noord en bestaat uit de volgende straten: Waterplanten, Amerikaanse landen, Europese landen, Nederlandse provincies, Zuidpoolgebied, woonservicecentra Rietveld en Zuidervaart(Rijnzate).

Meer informatie over het aanmelden voor diensten en de link naar het aanmelden kunt u hier vinden.

Namens de WKR, Jos Edel