Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Actie Schoenmaatjes

Geplaatst 30 nov. 2017 09:34 door Redactie Lichtkring
Via Edukans zijn we dit jaar weer druk bezig geweest met het vullen en inpakken van de schoenendozen. Samen met basisschool "De Fontein" zijn er weer veel spulletjes ingepakt en verzameld. "De Fontein" verzamelde 120 dozen, die aangevuld werden met nog eens 50 dozen via de Lichtkring tot een totaal van 170 dozen plus 4 zakken met leer en/of speel materialen die gebruikt kunnen worden voor opvullen of een aantal nieuwe dozen. Een prachtig resultaat en bedankt hiervoor.

De dozen zijn inmiddels bij het verzamelpunt Gouda ingeleverd en zullen media december verder op weg gaan naar hun diverse eindbestemmingen.

Het is dit jaar voorlopig het laatste jaar dat we meedoen (als kerk) aan deze actie via Edukans. Als ZWO zijn we nu bezig naar een gelijkwaardige opvolger voor volgend jaar te zoeken. We zullen u op de hoogte houden over onze doelstelling voor het nieuwe project. Uw / jouw ideeën voor een project zijn altijd welkom bij ons.

De ZWO zal u/jou via de gebruikelijke communicatiemiddelen, modern (facebook) en ouderwets (berichtje wijkblad) op de hoogte houden.

Groet , namens de ZWO-commissie, Ruth Schreuders

Comments