Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Actie voor KWF kankerbestrijding

Geplaatst 20 apr. 2017 10:11 door Redactie Lichtkring
Beste gemeenteleden,
Ik zou graag uw aandacht willen vragen voor het volgende. Mijn zoon, David, zet zich dit collegejaar bij zijn studievereniging in voor KWF Kankerbestrijding. De Goede Doelencommissie van de Juridische Faculteitsvereniging Grotius, verbonden aan de Universiteit Leiden, zamelt dit jaar op verschillende manieren zoveel mogelijk geld in voor KWF Kankerbestrijding.
Mocht u deze actie willen ondersteunen dan kan dat op de volgende manieren. Op 11 mei 2017 wordt een groot benefietdiner georganiseerd in de Leidse binnenstad. Voor € 99 kunt u genieten van een heerlijk vijf-gangendiner. Een deel van dit bedrag gaat direct naar het goede doel. Verder wordt er op de avond zelf ook nog op verschillende manieren geld opgehaald en vinden er tussen de gangen door verschillende activiteiten plaats. Het is tot 1 mei mogelijk om u aan te melden. Meer informatie staat op http://www.jfvgrotius.nl/36267/benefietdinerkwf-kankerbestrijding.html.

Mocht u de actie op een andere manier willen ondersteunen, dan kunt u ook een donatie doen op de webpagina van de actie bij het KWF. Via https://acties.kwf.nl/jfvgrotiusvoorhetkwf is het mogelijk om een donatie te doen.
Heel hartelijk dank!

Mede namens David en zijn commissiegenoten, 
Lex den Blaauwen
Comments