Activiteitenkalender

Geplaatst 19 jan. 2017 07:19 door Redactie Lichtkring
De oplettende lezer zal het misschien al opgevallen zijn. De  vergaderingen van het moderamen en de kerkenraad staan sinds kort vermeld in de activiteitenkalender. Dit omdat het
nuttig kan zijn dat gemeenteleden met belangstelling voor de gang van zaken of betrokken bij bepaalde agenda-punten, de vergaderdata kunnen nazien.
Verder zijn deze vergaderingen openbaar. Niet leden van het moderamen en kerkenraad worden wel verzocht hun komst even aan te melden bij de scriba@pkn-lichtkring.nl.

Hieronder vindt u de activiteitenkalender voor de komende periode. De volledige kalender kunt u vinden onder Home/Activiteiten/Activiteitenkalender. Heeft u aanvullingen of wijzigingen voor deze kalender? Stuur dan een mailtje naar de redactie.
JANUARIALGEMEENJEUGD
donderdag19creaclub