Actuele opbrengst actie kerkbalans

Geplaatst 2 apr. 2019 10:34 door Redactie Lichtkring   [ 2 apr. 2019 10:34 bijgewerkt ]
Begin van het jaar heeft een grote groep vrijwilligers weer, wind en zelfs sneeuw getrotseerd om de enveloppen voor de actie kerkbalans te bezorgen, om deze een aantal dagen later weer op te halen.
Niet alle enveloppen zijn op dat moment terug gekomen en de toezeggingen druppelen dan ook nog steeds binnen. Mocht u misschien vergeten zijn uw envelop in te leveren dan is het posten in de brievenbus van De Lichtkring of het afgeven aan een kerkrentmeester nog steeds mogelijk. Als uw envelop bij u onverhoopt zoek geraakt is, dan kunnen wij u de formulieren nog steeds verstrekken.
Op dit moment is er Euro 220.633 aan toezeggingen ontvangen. Een fantastisch bedrag. Vorig jaar mochten we Euro 220.478 aan toezeggingen ontvangen. Goed te zien dat dit bedrag op peil blijft en niet daalt. Hiermee kunnen we de ambities ,welke we als gemeente hebben, realiseren.
Graag wil ik u ook wijzen op de mogelijkheid om extra belastingvoordeel te verkrijgen door gebruik te maken van de mogelijkheid van een periodieke gift. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje “giften” op de website van De Lichtkring. Hiervoor kunt u uiteraard ook de kerkrentmeesters aanspreken.
Bedankt voor uw inzet en toezeggingen.
Namens de kerkrentmeesters,
Marco van Doorn