Afscheid Annemarie Six-Wienen

Geplaatst 29 aug. 2020 04:45 door Redactie Lichtkring   [ 3 sep. 2020 11:00 bijgewerkt ]
Binnenkort zal onze Annemarie Six-Wienen afscheid nemen van de Lichtkring en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 4 oktober is er daarom van 15:00 tot 16:00 een afscheidsmoment voor haar. U kunt u hiervoor opgeven kan via de link https://www.supersaas.nl/schedule/De_Lichtkring/Afscheid_Annemarie . Ook wordt het uitgezonden via kerk-TV en Facebook, zodat iedereen het afscheid kan volgen. Alvast iets voor in de agenda!

Uiteraard willen we haar een aandenken geven voor de tijd die ze met ons verbonden was. Een bijdrage hiervoor kunt u uiterlijk 21 september geven in daarvoor bestemde doos in de Lichtkring, via de kerkgeld-app of op rekeningnummer NL31 RBRB 0851 5908 96 t.n.v. Prot. Gemeente De Lichtkring o.v.v. afscheidscadeau Annemarie Six. Herinneringen of wensen voor Annemarie kunnen ter plekke gegeven worden of uiterlijk 1 oktober ingeleverd worden bij de Lichtkring.

Doet u ook mee aan een muzikale groet? Opgeven kan bij Jos Edel (06-21265315). Houd de website in de gaten voor verdere informatie. Voor vragen of ideeën, laat het ons weten via mail@saskiavandoorn.nl .

Groeten,
Saskia, Ruth, Lia en Anne Jet