Afscheid Annemarie Six-Wienen

Geplaatst 17 sep. 2020 08:48 door Redactie Lichtkring
Binnenkort zal onze Annemarie Six-Wienen afscheid nemen van de Lichtkring en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 4 oktober is er daarom van 15:00 tot 16:00 een afscheidsmoment voor haar. U kunt u zich hiervoor opgeven via deze link. Er zijn nog veel plaatsen beschikbaar. Ook wordt het uitgezonden via kerk-TV en Facebook, zodat iedereen het afscheid kan volgen. Alvast iets voor in de agenda!

Uiteraard willen we haar een aandenken geven voor de tijd die ze met ons verbonden was. Een bijdrage hiervoor kunt u uiterlijk 21 september geven in daarvoor bestemde doos in de Lichtkring, via de kerkgeld-app of op rekeningnummer NL31 RBRB 0851 5908 96 t.n.v. Prot. Gemeente De Lichtkring o.v.v. afscheidscadeau Annemarie Six.

Herinneringen of wensen voor Annemarie in de vorm van een kaart (bij voorkeur met een afbeelding van een duif) kunnen ter plekke gegeven worden of uiterlijk 1 oktober ingeleverd worden bij de Lichtkring.

Doet u ook mee aan een muzikale groet? Opgeven kan bij Jos Edel (06-21265315). Voor vragen of ideeën, laat het ons weten via mail@saskiavandoorn.nl .

Groeten,
Saskia, Ruth, Lia en Anne Jet