Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Afscheid en cadeau ds. Sonnenberg

Geplaatst 14 jan. 2019 10:12 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-7/afscheid%20150.jpg
Ds. Ronelle Sonnenberg gaat de Lichtkring verlaten. Daar hoort natuurlijk een passend afscheid bij. Dat gaan we doen op vrijdagavond 15 februari tijdens een informele bijeenkomst voor de hele gemeente. Onder het genot van een hapje en een drankje blikken we samen met Ronelle terug op de 5,5 jaar dat zij predikant was in de Lichtkring.
Op zondag 17 februari volgt de afscheidsdienst, om 10:00 uur in de Lichtkring. Tijdens deze dienst zal Ronelle ook door de synode van de Protestantse Kerk worden bevestigd tot predikant met bijzondere opdracht. Zo gaat Ronelle vanuit het ambt als predikant aan de slag als universitair docent aan de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) in Amsterdam.

U bent van harte welkom om beide afscheidsbijeenkomsten bij te wonen. Dus noteert u in de agenda:
• Vrijdag 15 februari, informele afscheidsavond vanaf 20:00 uur in de Lichtkring
• Zondag 17 februari, afscheidsdienst om 10:00 uur in de Lichtkring. 

Voor Ronelle is uw aanwezigheid bij deze afscheidsbijeenkomsten al een geweldig cadeau, maar als gemeente willen we haar toch graag nog iets aanbieden. Nu blijkt dat Ronelle en haar man Lammert sparen voor een nieuwe tent. Graag sparen wij een beetje met hen mee. U kunt een bijdrage doneren op rekeningnummer NL31 RBRB 0851 5908 96 t.n.v. Protestantse gemeente de Lichtkring, onder vermelding van 'cadeau ds. Sonnenberg. De komende zondagen zal er in de hal van de Lichtkring ook een collectebus zijn waar u een eventuele bijdrage in kunt deponeren. 

Alvast heel hartelijk dank! En graag tot ziens tijdens de afscheidsbijeenkomsten op 15 en 17 februari. 

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact opnemen met de scriba via scriba@pkn-lichtkring.nl

Met hartelijke groeten,
Het voorbereidingsteam: Jurjen Bade, Sjoerd Smit, Hennie van der Ouw en Diana Boerefijn

Comments