Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Afscheid jeugdwerker Martin Boon

Geplaatst 27 mei 2014 01:15 door Redactie Lichtkring   [ 29 mei 2014 13:52 bijgewerkt ]

Focus
Op 6 mei was het voor mij de laatste keer Focus dit seizoen. De groep gaat nog even door. 3 juni, is de laatste datum. Onverwachts kreeg ik een schitterende voetbal cadeau. Die ga ik zeker gebruiken. Ook ontving ik een fraaie prent met centraal daarin het woord ‘focus’. Het belangrijkste waren evenwel de persoonlijke teksten die erop stonden. ‘Als je gaffels kunt overleven, kun je alles aan’ en ‘verlies je wilde haren niet’ bijvoorbeeld. Tijdens deze avond bevroegen we elkaar volop. Wat geloof je nu precies? Wie zijn je broers en zussen? Wat vindt je het mooiste aan jezelf? Persoonlijke vragen. Maar ook mooi om met elkaar te delen. Leuk om met deze avond af te sluiten.

Bedankt
Bedankt voor de bijzondere dienst op 25 jl. Mooi om zo twee seizoenen jeugdwerker zijn af te sluiten. In de voorafgaande dagen had ik al afscheid genomen in de kerkenraad en in de jeugdraad. Te midden van de gemeente waren er opnieuw mooie woorden, inclusief een schitterend lied na afloop. Fijn om te merken dat de waardering wederzijds is geweest. Mijn dank gaat namelijk uit naar jullie: vrijwilligers, collega’s en ‘gewone’ gemeenteleden. Ik heb altijd het gevoel gehad veel vertrouwen te genieten. Prettig om in zo’n sfeer te werken. Het was goed in jullie midden te zijn en te werken. Zelf heb ik veel geleerd. En ik hoop dat ik, hier en daar, mijn steentje heb kunnen bijdragen.

Heel bijzonder de paaskaars 2013 te hebben mogen ontvangen. Die krijgt een mooie plek in Barneveld. Ik hoop veel van jullie nog eens te spreken. Begin juli en in augustus sta ik in elk geval op het preekrooster. Het ga jullie allen goed.
Hartelijke groet,
MartinComments