Afscheidsconcert Henk Schelling

Geplaatst 12 apr. 2018 02:59 door Redactie Lichtkring
De Maranathakerk nodigt u van harte uit voor het afscheidsconcert van Henk Schelling op 22 april 2018 vanaf 11.15 uur in de Maranathakerk, Raadhuisstraat 82-84.

Sinds 1 januari 2000 is Henk Schelling als organist verbonden aan de Salvatorikerk en na het sluiten van deze kerk in 2006 in de Maranathakerk. Iedere week begeleide Henk de samenzang in onze gemeente, organiseerde en dirigeerde gelegenheidskoren, bespeelde de piano bij senioren bijeenkomsten, speelde orgel bij rouw- en trouwdiensten. Kortom hij was een de muzikale spil van onze gemeente.

Nog steeds geniet Henk van het spelen op het orgel. Helaas kan hij, om gezondheidsredenen, geen organist meer zijn in de Maranathakerk. Om in stijl afscheid van Henk Schelling te nemen, bieden wij hem een afscheidsconcert aan. De vervangers van Henk Schelling en gemeenteleden nemen muzikaal afscheid van hem op zondag 22 april 2018. Na de ochtenddienst, een samenzingendienst die om 10.00 uur begint, start om ongeveer 11.15 uur het afscheidsconcert.

De deelnemers zijn:
Kees Pastoor en André van ’t Wout (orgel), Jeanette van der Sar en Johanneke Lemkes (zang en piano), Judith Lems en Maartje (piano en fluit), Arie van Egmond en Frans Lems (orgel en klarinet), ds. Peter Smilde en Johanneke Lemkes (viool en piano).

Na afloop van dit concert is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Henk Schelling.

Tot 22 april!