Afscheid van Ds. Kees van Stralen

Geplaatst 12 mrt. 2018 13:36 door Redactie Lichtkring
Afscheid van Ds. Kees van Stralen op zondag 8 juli 2018 (9.30-17.00 uur)

Na ruim 16 jaren, Kees startte in 2002 in Kerk & Zanen, gaat onze voorganger Ds. Kees van Stralen de Lichtkring verlaten.
Op zondag 8 juli leidt Kees van Stralen de kerkdienst waarin en waarna we afscheid van hem en zijn vrouw Yvonne nemen.

Aansluitend aan de kerkdienst willen we als gemeente, in een informele setting, bij elkaar komen.
In grote lijnen schetsen we hieronder het programma. Wij nodigen u allen van harte uit bij dit afscheid aanwezig te zijn.
Zet u de datum vast in uw agenda?
  • Na de kerkdienst drinken we met elkaar een kopje koffie/thee/limonade.
  • Vervolgens is er de gelegenheid een broodje te eten.
  • Om een uur of half twee begint het volgende deel van het programma. We willen voor alle aanwezigen diverse activiteiten organiseren. Daarvoor vragen we uw hulp.
Hebt u een idee voor een activiteit, in de breedste zin van het woord, waarmee u ongeveer 15-20 personen 1 1/2  - 2 uur kunt vermaken, laat het ons weten!

We denken aan een "workshop" samen zingen, wandelen met een gespreksthema, creatieve workshops als bloemschikken, schilderen en mogelijk kleien, badmintonnen in de gymzaal, kaarten maken, culinaire workshop, luisteren naar muziek, geven van een lezing over een bepaald onderwerp  etc. De kosten die u maakt om de workshop vorm te geven (kunnen) worden vergoed.
  • Om een uur of half 4 willen we dan met elkaar de middag afsluiten met een buffet.
Voor nu komen we graag in contact met mensen die een activiteit willen organiseren. In een later stadium zullen we u vragen zich op te geven.

Hebt u een idee voor een workshop, vragen, opmerkingen of wilt u mee helpen bij het organiseren van dit afscheid, neem dan contact op via het onderstaande mailadres afscheidlichtkringkees@gmail.com of spreek ons persoonlijk aan. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0172-470963

Een hartelijke groet van de  voorbereidingscommissie bestaande uit
Wilma Poot, Gert Jan Wijlhuizen, Wim van Tongeren en Marjo Dethmers