Aftrap "Nacht zonder dak" live te volgen

Geplaatst 28 mei 2020 10:19 door Redactie Lichtkring
Zaterdag 30 Mei is het eindelijk zover…..de Nacht Zonder Dak.
Kijk de "Kick Off" live mee zaterdagavond om 20.30 uur via KerkTV of Facebook.

In de nacht van zaterdag op zondag slapen meer dan 40 jongeren uit de Goede Bron en de Lichtkring een nachtje in hun eigen tuin of op hun eigen balkon, om aandacht te vragen voor straatjongeren in Nepal, Oeganda en India en het Corona-noodfonds.

Om 20.30 uur kunt u via KerkTV en de Facebookpagina live meekijken naar de "Kick Off" van deze Nacht Zonder Dak. (U hoeft geen lid te zijn van Facebook om dit toch via de Facebookpagina (klik hier) van de kerk te kunnen meebeleven)

Tijdens de uitzending is er uitleg over het programma en zal het paaslicht worden ontstoken. De razende reporters zullen vertellen dat zij met het paaslicht en een “brandende vraag” alle deelnemers zullen bezoeken en er is de première van het door Jurjen Bade gecomponeerde “Nacht Zonder Dak lied”. Het thema is “Hoe ben jij een lopend vuurtje?

Nacht Zonder Dak wordt afgesloten in de Pinksterdienst op zondagmorgen, waar ook de opbrengst van de actie bekend wordt gemaakt!!

U kunt de jongeren nog steunen door een bedrag over te maken naar de diaconie NL95TRIO0197982409 t.n.v. "nacht zonder dak" of via de kerkgeld app (klik hier voor meer informatie over de kerkgeld app)

Dit wilt u niet missen… Kijk zaterdagavond 30 Mei om 20.30 uur Live naar de aftrap van de Nacht Zonder Dak!

Het Nacht Zonder Dak team,

Vera, Rianne, Moo, Jannes, Jelle, Jacob, Ruth