Alphense kerstwandeling

Geplaatst 9 dec. 2015 05:52 door Redactie Lichtkring
Kerstwandeling
Op de avond van dinsdag 22 december wordt een unieke kerstwandeling georganiseerd. Groepjes starten met een reisleider vanaf de Bonifaciuskerk tussen 18:00 en 19:30 uur. We lopen van de Bonifaciuskerk via het Stadskantoor, de Adventskerk en de Bonifaciuskerk naar Kerk en Zanen om daar via het Brusselpark en de Lichtkring koers te zetten naar de stal, die we in het Archeon hopen te vinden. Onderweg zijn muziekgroepen te horen.

Voor iedereen
De wandeling van 4 km is voor alle Alphenaren en mensen uit de omgeving bedoeld: van jong tot oud. De sfeer die het gezamenlijk wandelen onder de sterrenhemel op weg naar ‘Bethlehem’ heeft, kan voor iedereen een eigen betekenis en invulling hebben. Voor de één een gelovig, voor de ander een sfeervolle wandeling met het kerstverhaal als rode draad: het mag allemaal.

Vervoer
De wandeling start vanuit de Bonifaciuskerk en eindigt in het Archeon. Tussen Archeon en Bonicatiuskerk/Station NS is tussen 17:45 en 21:30 uur een pendeldienst actief. U kunt hier zowel aan het begin als aan het eind van de wandeling gebruik van maken. Kom dus gerust met de fiets/auto naar het Archeon of naar de Bonicatiuskerk. U kunt ook met de trein naar de Bonifatiuskerk komen.

Het laatste nieuws en informatie vindt u op www.kerstwandeling.com