Alphens Mannenkoor in september naar Hunedoara

Geplaatst 4 jul. 2014 12:01 door Redactie Lichtkring
Van 12 tot 16 september verblijft het Alphens Mannenkoor in Hunedoara. Zij geven daar vier optredens: tijdens de kerkdienst van de Reformatuskerk op zondag 14 september, op zaterdag en maandag in nog twee andere kerken en als hoogtepunt een optreden in het middeleeuwse kasteel van Hunedoara. Ook zal in die tijd de nieuwe keuken in het Terra Huis, het kerkelijk gemeenschapshuis van de Reformatuskerk, officieel en feestelijk in gebruik worden genomen. Deze keuken is betaald van de opbrengst van het Benefietconcert van het Alphens Mannenkoor in 2010 voor Hunedoara, en van een gedeelte van de gift ter gelegenheid van 125 jaar Maranathakerk vorig jaar. Bij de feestelijkheden zullen ook aanwezig zijn ds. Peter Smilde van de Maranathakerk en namens de Stichting Roemenië Hunedoara Vicky van Dok en Didy Luining.