Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Al weer enkele weken in Advent...

Geplaatst 15 dec. 2013 12:34 door Redactie Lichtkring   [ 16 dec. 2013 07:19 bijgewerkt ]
Al weer enkele weken leven we in Advent: in verwachting van het Licht dat komt. Ik wens u gezegende kerstdagen toe. En dan in januari weer wennen aan het schrijven van een nieuw jaar: ‘2014’. Een jaar waar we misschien hoopvol naar uitkijken, maar waar we ook tegenop kunnen zien. Een goed nieuwjaar gewenst voor u persoonlijk en voor u als gehele gemeente. Dat de weg die we gaan in het teken mag staan van de hoop en vreugde van het Evangelie.

24 december is om 22.30 uur de kerstnachtdienst. Het thema is Verrassend en Vertrouwd. Met muzikale medewerking van Chris van der Ouw (organist), stemmen: Anneke Edel, Eline Ossevoort, Diana Jongkind, Marjolein Uitendaal, Werner Pison, Wilbert Prins, Adriaan Lefeber en de jeugdband van de Lichtkring o.l.v. Jurjen Bade. Voorganger is Ronelle Sonnenberg.
Tijdens deze dienst zal er op diverse toonhoogtes worden gezongen: oude en vertrouwde, maar ook nieuwe liederen. Een kerstmedley ontbreekt niet. De gebeden worden samengesteld uit beelden en teksten die door u zijn ingestuurd (deadline 16 december). We hopen dat jongeren, (jong)volwassenen samen komen, jubelend van vreugde…
Elders valt nog over de Christmas-meet-up te lezen die voor jongeren en jongvolwassenen aan de dienst voorafgaat.
Zie voor gebeden: http://www.pkn-lichtkring.nl/actueel/nieuws-lichtkring/doemeemethetgebedmetopenogen

Ben je ergens tussen de 25 en 40 en zou je betrokken willen raken bij het netwerk van de midden-groep, zoals we ze voorlopig maar noemen, laat je dan verbinden met de facebookmiddengroep. Komende tijd zullen we op verschillende manieren contacten proberen te leggen.

Eén structurele manier om je met anderen te verbinden is een verdiepingskring. Mocht je geïnteresseerd zijn om je aan een kring te committeren waarin we aan de hand van verschillende onderwerpen de verdieping en ontmoeting zoeken, stuur dan een e-mail naar pmsonnenberg@pkn-lichtkring.nl.

Graag horen we, in verband met de eventuele planning van de belijdeniscatechese vanaf januari, of jij/u overweegt om komend jaar belijdenis te doen. Er kan ook aan de belijdeniscatechese worden meegedaan om te ontdekken of je/u belijdenis wil doen. Voor vragen en/of aanmelding kunt u contact opnemen met één van de predikanten.

Sjaloom,
Ds. Ronelle Sonnenberg
Comments