Appostel app en giftenformulier

Geplaatst 7 mrt. 2021 11:40 door Redactie Lichtkring
Geef uw gaven via het giftenformulier of download de Appostel-app

Afgelopen jaar zijn we overgestapt op digitaal collecteren via de Appostel App. Nog niet iedereen is hier op overgestapt. Toch is het heel gemakkelijk in gebruik. Heeft u eenmaal de Appostel App, dan wilt u waarschijnlijk niet meer anders.

De Appostel App is niet door ons ontwikkeld, maar door SKG. Het voldoet aan de AVG- en privacyregels. De gegevens die u via de app invoert, worden versleuteld bewaard op een server van SKG, de uitgever van deze app. Zij hebben hiervoor een beveiligde omgeving opgezet en beleid ingericht waar wij als college van kerkrentmeesters vertrouwen in hebben. De beheerder van de kerkgeld-app namens de Lichtkring heeft wel toegang tot de persoonsgegevens van gemeenteleden die zich middels deze app geregistreerd hebben, maar gaat hier conform ons eigen beleid vertrouwelijk en zorgvuldig mee om. Zo worden er bijvoorbeeld uitsluitend lijsten uitgedraaid waarin geen persoonsgegevens van gemeenteleden voorkomen.

Wilt u liever anoniem geven? Dit is ook mogelijk. Gebruik hiervoor het giftenformulier op de website (klik hier) en betaal via iDeal zonder een account te hoeven aanmaken. Ook via de QR code die tijdens het collectemoment getoond wordt, komt u bij het giftenformulier.

Heeft u vragen? Bel me gerust.

Met vriendelijke groet,
Barbara Rijskamp