Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Avondmaalscollecte in de Appostel App per ongeluk blijven staan

Geplaatst 17 nov. 2020 07:46 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-10/appostel%20app%20150x150.jpg
Ik heb een aantal meldingen van u ontvangen dat in de collectebundel wederom de avondmaalscollecte was opgenomen. Ik zal u uitleggen waarom. Een extra collecte moet handmatig worden toegevoegd aan de collectebundel. En vervolgens weer handmatig verwijderd worden. En dat laatste was ik vergeten. Mocht u per ongeluk toch gegeven hebben en dit teruggedraaid willen zien, laat het mij weten. Stuur een mail naar kerkgeldapp@pkn-lichtkring.nl.  

Hoe zet ik een collecte op nul in de app? 
In de Appostel App is de weergave iets anders dan u gewend was. U klikt op het pijltje naast het bedrag, dan vouwt zich het scherm open en kunt u kiezen voor ‘anders, namelijk ....’ Daaronder verschijnt een nieuwe regel met in het grijs ‘bedrag’. U klikt dan op ‘bedrag’, dan verschijnt er een nummeriek toetsenbord en dan vult u ‘0’ in.

Het is ook mogelijk uw giften te doen via de website ‘digitaal portaal De Lichtkring’. Dit kan desgewenst ook zonder account.

Met vriendelijke groet,
Barbara Rijskamp
Beheerder Kerkgeld/Appostel-app

Comments