Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bedankt!

Geplaatst 23 feb. 2015 07:51 door Redactie Lichtkring   [ 24 feb. 2015 12:20 bijgewerkt ]
Al enige maanden geleden nam ik afscheid als jeugdwerker. Bedolven onder allerlei cadeaus en goede woorden reden Harmke en ik mei vorig jaar naar Barneveld. De twee seizoenen in uw en jullie midden waren goed geweest; mooi om een poosje samen te hebben mogen optrekken. Maar wat bleek enkele weken geleden? Ik was nog niet van de Lichtkring af!
Tijdens onze trouwdag namen we de ene na de andere surprise uit Alphen aan den Rijn in ontvangst. Zelf gebreide sokken wilden we graag hebben, zo stond op het verlanglijstje dat nu eenmaal hoort bij een huwelijk. Gemeenteleden zorgden voor een complete sokkenmand. Wij kunnen de komende jaren vooruit! Wij vermoedden dat niet alleen mensen uit mijn vroegere doelgroep aan deze verrassing hebben meegewerkt. Dat maakt het nog specialer.
En er was meer. Liefst zes mannen en vrouwen vertegenwoordigden de Lichtkring op ons feest. Naast een museumjaarkaart hadden zij ons bovendien een aantal dingen door te geven van jongere gemeenteleden. Nieuw beddengoed vol met geschreven adviezen en talloze wijsheden kregen we bijvoorbeeld. Wie zegt dat jongeren van begin twintig niet weten hoe het leven werkt? ‘Je best doen voor elkaar’ en ‘Alleen jullie 2 onder dit dekbed…’ staat er bijvoorbeeld op. Dank. Ook ontvingen wij een recept voor een liefdevol huwelijk. Heel bruikbaar.
Een lang bericht is dit geworden. Excuus. Er is nu eenmaal veel om voor te bedanken. Ik kom graag nog een keer langs, als gemeentelid of als voorganger. Overigens gaat het mij goed als journalist. Geen idee wat ik over vijf jaar nog eens doe, maar nu bevalt dit me uitstekend.

Ook namens mijn vrouw Harmke Heuver,
Hartelijke groet, Martin Boon

https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/bedankt/Sokken%20voor%20het%20bruidspaar.JPG?attredirects=0


Comments