Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bedankt en tot ziens in de Lichtkring

Geplaatst 14 nov. 2018 02:34 door Redactie Lichtkring
Allereerst wil ik jullie bedanken voor de hartelijke felicitaties voor de geboorte van Tobias. Ik merkte daardoor hoe leuk het eigenlijk is om een kaartje te krijgen. We maken het goed. Inmiddels ben ik alweer gestart met het laatste restje van mijn studie. Er liggen twee al vergevorderde maar nog wel tijdrovende scripties op mij te wachten. 
Het is fijn dat ik de studeerkamer af en toe dicht kan doen om naar de Lichtkring te gaan voor de Emmaüsgroep of catechese. De eerste keer na de zomer hebben we met de Emmaüsgroep gepraat over de Emmaüsgangers, naar wie de groep genoemd is. Zoals Jezus met de Emmaüsgangers meeloopt in het Bijbelverhaal, zo loopt God ook met ons mee op ons pad. Zo kwamen we bij het gedicht ‘Voetstappen in het zand’. Het was een mooie avond waarin er veel gedeeld werd. De tweede keer hebben we ons door middel van een spel ingeleefd in het verhaal van Bartimeüs. We keken hierdoor met andere ogen naar het verhaal. 
Daarnaast ben ik samen met Maarten en Rebecca catecheet voor de jongste catechesegroep. We hebben het dit seizoen over het 'Onze Vader'.
Vriendelijke groet,
Martine van der Herberg

Comments