Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht bij de komende week

Geplaatst 11 jun. 2013 11:22 door Redactie Lichtkring

Komende zondag  
Om onbegrijpelijke redenen is in het vorige nummer van het Kerkblad vermeld dat de dienst in de Lichtkring om 10.00 u. zou beginnen. Vanaf de eerste zondag in mei tot de eerste zondag in oktober beginnen de diensten om 9.30 u. Daarna om 10.00 u.

Komende zondag 2
We mogen komende zondag het Heilig Avondmaal vieren. 
Op het rooster staat Hooglied 4, 16 – 5,8 en Lucas 7, 36-8,3
(klik op deze bijbelverzen om de teksten meteen te lezen)

Examentijd
Was het nagelbijten of viel het mee? En dan ook nog die berichten over gestolen examens...
Als dit nummer van het Kerkblad uitkomt, is het duidelijker. Geslaagd of niet. Om mij heen hoorde ik jongeren die bijna onverschillig leken over de uitslag van hun examen. Maar hier en daar bemerkte ik toch ook wel lichte stress.
Ik ben erg benieuwd ...

Contactmaaltijd.
Deze is doorgaans de laatste vrijdag van de maand. Omdat er 28 juni hard wordt gewerkt aan de musical Maria, is de contactmaaltijd verplaatst naar 21 juni.  De aanvangstijd is zoals gebruikelijk om 17.15 uur. Vindt u het gezellig om met ons de maaltijd en verhalen te delen, meldt u zich dan aan. U kunt zich opgeven via Cora Schokker tel. 490458 of bij Kees Nievaart, tel. 426327.

Seniorengroep
Woensdag 19 juni komt de Seniorengroep weer bijeen. 10.00 u. in de Lichtkring.

Bijbelgroep Dukdalf
Dinsdag 18 juni is er weer Bijbelgroep in de huiskamer van de Dukdalf.

Het komt dichterbij
Op zondag 1 september doet ds. Ronelle Sonnenberg intrede. Dat is in overleg met haar in de morgendienst. Er komt dan een einde aan een periode waarin ik zo’n anderhalf jaar de enig dienstdoende predikant in de wijkgemeente mocht zijn.
Gelukkig kon de kerkenraad eind vorig jaar voor een aantal uren een tijdelijk jeugdwerker aantrekken, Martin Boon, waardoor de lasten enigszins verlicht werden. Goed nieuws is dat Martin blijft tot begin 2014.
Na de zomer zijn we dus met drie. Dat is goed voor de grote kerkelijke gemeente die Kerk en Zanen is met ruim 2300 leden, waarvan veel jongeren.


Hartelijke groeten,
ds. Kees van Stralen
Comments