Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht bij de komende week

Geplaatst 5 nov. 2013 11:10 door Redactie Lichtkring

Komende zondag
In de morgendienst zal ds. Meindert Burema voorgaan. 

Vrijdagmiddag 15 november
De eerste en de derde vrijdag van de maand is er om 15.30 u. een dienst in Zorgcentrum 
Zuidervaart. Zo ook 15 november. Voorganger is ondergetekende. We hopen deze dienst het Heilig Avondmaal te vieren. De diensten zijn ook heel toegankelijk voor mensen buiten Zuidervaart. Soms kan een kerkdienst op zondagmorgen net teveel rumoer geven of teveel inspanning kosten. De dienst in Zuidervaart is dan een goed alternatief. De diensten duren ongeveer 45 minuten.


Actie schoenendoos

Wees geen halve zool, vul die schoenendoos ... wordt in de Lichtkring op zondagmorgen nogal eens gezongen. Een regel uit het schoenendooslied. De zondagen 10 en 17 november is de inzameling van de gevulde schoenendozen. 
25 november: ter Linden in de actualiteit

Twee keer per jaar organiseert de commissie Vorming en Toerusting een avond In de actualiteit. We willen dan een actueel thema bespreken. Dit keer over het nieuwste boek van Carel ter Linden: Wat doe ik hier in Godsnaam: een zoektocht. Met medewerking van Maarten den Dulk is de avond voorbereid. Wie komt hoeft het boek nog niet gelezen te hebben. Er wordt een korte inleiding gegeven bij wat ter Linden uiteenzet en vervolgens gaan we aan de hand van een aantal citaten en vragen in gesprek. Ondermeer over wat zijn visie ons doet, hoe het ons geloof raakt.
25 november in de Lichtkring, vanaf 19.45 uur koffie of thee. Start 20.00 u.


hartelijke groeten,
ds. Kees van Stralen
Comments