Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Berichtgeving van de beroepingscommissie

Geplaatst 4 jun. 2020 09:47 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-7/beroepingscommissie%20150x150.png
Zoals wij eerder hebben gemeld zijn de activiteiten van de beroepingscommissie in de eerste fase van de Corona tijd tot stilstand gekomen.

Lang heeft dit niet geduurd, want wij wilden graag met het proces en de kandidaten verder. We hebben met elkaar telefonisch vergaderd om de mogelijke scenario’s voor de voortgang van onze activiteiten te onderzoeken. Dat heeft erin geresulteerd dat wij verder zijn gegaan met het voeren van gesprekken met kandidaten. Die gesprekken hebben in de Lichtkring plaatsgevonden, passend bij de regels van het RIVM en natuurlijk na goede afstemming hierover met de kandidaten.

Op dit moment zijn er nog twee kandidaten waar wij de komende maand verdiepingsgesprekken mee gaan voeren. Helaas is het fysiek horen van de kandidaten nog niet mogelijk, al maakt de commissie natuurlijk wel dankbaar gebruik van de verschillende digitale middelen. Wij kijken ook naar andere mogelijkheden om toch een compleet beeld te krijgen van de kandidaten, zodat wij met elkaar kunnen beoordelen of de kandidaten goed passen bij het profiel.

Met veel vertrouwen en enthousiasme gaan we deze volgende fase in, waarbij wij hopen dat dit voor de zomervakantie leidt tot een advies aan de kerkenraad voor het beroepen van een nieuwe predikant voor de Lichtkring.

Wij gaan vol verwachting verder!

Namens de beroepingscommissie,
Sabine van de Bovenkamp

Comments