Bericht van de kerkrentmeesters

Geplaatst 27 feb. 2013 11:45 door Redactie Lichtkring   [ 27 feb. 2013 11:45 bijgewerkt ]
Zoals u in het begin van het jaar heeft gemerkt is de actie Kerkbalans weer gehouden in onze wijk. In de laatste week van januari is er door ons een voorlopige stand doorgeven. Nu kunnen we een nadere voorlopige stand doorgeven. Tot op heden is er door onze wijk toegezegd een bedrag van € 197.000. In relatie tot het bedrag waarmee we in de begroting voor onze wijk hebben gerekend zijn we zeer dankbaar voor deze toezeggingen. In de begroting staat opgenomen een bedrag van € 200.000 als streef bedrag. Het lijkt erop dat we met de toezeggingen tot nu bekend en de nog nakomende berichten dit bedrag gaan halen of nagenoeg gaan halen. Dit is werkelijk een uitstekend resultaat. Vanuit de wijkraad kerkrentmeesters wordt dan ook met dankbaarheid terug gekeken op de actie Kerkbalans 2013.
Namens de wijkraad wil ik dan ook iedereen bedankten die aan deze actie heeft meegedaan. Met name wil ik de lopers die de enveloppen hebben rondgebracht en opgehaald bedanken.

Door René Notenboom, Kerkrentmeester