Bericht over komende week

Geplaatst 18 dec. 2012 01:23 door Redactie Lichtkring

Komende kerkdiensten
Op onze website vindt u het overzicht van alle diensten in de Lichtkring. Dat zijn er nogal wat. En met verschillende accenten. Weet u welkom!

Samen zingen na Kerst
We zingen veel bekende en soms net iets minder bekende Advents en Kerstliederen. Dit jaar houdt dat in Kerk en Zanen niet op na de Kerstdagen. Op vrijdag 28 december is er samenzang avond waarbij u ter plekke uw verzoek kunt opgeven en o.l.v. de organist Chris van der Ouw zullen de Kerstliederen worden gezongen. 28 december, Lichtkring, 19.30 u. tot ca. 20.30 u.

Israëlreis 2013
In de meivakantie, vertrek zaterdag 27 april en retour zondag 5 mei 2013, is een gemeentereis gepland naar Israël en de Palestijnse gebieden. Tal van bekende Bijbelse plaatsen zullen worden bezocht. Zo’n 25 inschrijvingen voor deze reis zijn nu binnen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Als u belangstelling zou hebben, geef even een seintje.

Verdelen ... dan gaat het beter...
In januari zullen er verschillende vacatures in de Kerkenraad ontstaan. Zo zullen er drie van de acht wijken zonder wijkouderling komen. Als er geen nieuwe wijkouderlingen worden gevonden, betekent dit dat wellicht werkzaamheden onder de huidige
wijkteamleden verdeeld moeten gaan worden. We hopen dat het zover niet komt. Actief worden in het pastoraat? Geef een seintje...

Aangenaam Kennismaken
Woensdagavond 9 januari 2013 is de eerste avond van deze cursus. De ondertitel is: ABC van het Christelijk geloof. Het is bedoeld als (hernieuwde) kennismaking met de inhoud en de betekenis van het christelijk geloof. De cursus staat open voor belangstellenden en iedereen die zich uitgedaagd voelt om mee te doen. Kerkelijke achtergrond noch opleiding of kennis zijn van belang. De cursus is in de Lichtkring. Interesse? Geef een seintje en u krijgt de folder.

Gezegende Kerstdagen en een gezond en veilig 2013 gewenst!