Bericht uit Libanon

Geplaatst 5 jun. 2020 14:03 door Redactie Lichtkring
In juli was het 6 jaar geleden dat de Lichtkring zich als zendende gemeente verbond met de uitzending van Wilbert van Saane en Rima Nasrallah naar Libanon. Wilbert werd aangesteld als studentenpastor aan de Haigazian University en Rima als docente praktische theologie aan de Near East School of Theology (NEST). Vanaf augustus gaat Wilbert aan de slag bij de NEST en zet Rima haar werk daar voort. Zij hebben gekozen om zich te blijven inzetten voor de kerk in het Midden Oosten en worden hierin ondersteund door Kerk in Actie. De uitzending heeft hen en ons de afgelopen jaren veel gegeven. Natuurlijk blijven we als leden van de gemeente rondom de Lichtkring bij hen en hun kinderen Christina en Pieter betrokken maar de formele band houdt op te bestaan. Dat moment willen we markeren met een kerkdienst samen met Wilbert en Rima en hun kinderen. Door de beperkingen die corona ons oplegt is het niet waarschijnlijk dat dit zoals gepland op 5 juli door kan gaan (en zeker niet in een volle kerk) maar verschoven moet worden naar een later moment. Niettemin willen we wel nu vast geld inzamelen voor een herinneringscadeau dat we later hopen te kunnen overhandigen. Als u wilt bijdragen aan dit cadeau kunt u dit doen via de kerkgeldapp of door overmaking van een bedrag op bankrekeningnummer NL68 TRIO 0198 1026 90 t.n.v. ZWO PKN Lichtkring onder vermelding “cadeau Wilbert en Rima”.

Namens ZWO
Henk Gerling