Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van Annemarie Six-Wienen

Geplaatst 17 apr. 2018 11:41 door Redactie Lichtkring
Nieuw leven 
Als ik naar buiten kijk zie ik de bloesembomen uitbundig bloeien. Sowieso zien we in de natuur zoveel tekenen van nieuw leven. Het is alsof dat de opstanding van onze Heer, Jezus Christus onderstreept. Het ontluikende voorjaar laat de knoppen aan de bomen die dood leken te zijn, weer groeien. We zien vrolijke voorjaarsbloemen en horen de zingende vogels die nestjes maken, de lammetjes springen in de wei en de kuikentjes gaan de sloten weer bevolken. Zo spreekt de natuur haar eigen taal van hoop en nieuw leven.

Wat weer de associatie oproept met het bekende gedicht van Guido Gezelle (1830-1899):
Mij spreekt de blomme een tale,
mij is het kruid beleefd,
mij groet het altemale,
dat God geschapen heeft!

Geboorte van een zoon
Nieuw leven is er ook bij ds. Ronelle Sonnenberg en Lammert van Hemert! Zij verwelkomden op zondag 15 april jongstleden hun zoon Bartjan. Ze maken het allemaal goed. Bartjan is het broertje van Annemijn. (Aquamarijnlaan 25; 3523 EL Utrecht.)

Vervanging, juist mobiel nummer en vakantie

De eerste activiteiten, bezoeken en het voorgaan in een eredienst in de Lichtkring liggen alweer achter me. Zoals u misschien weet vervang ik ds. Ronelle Sonnenberg voor anderhalve dag in de week in verband met haar zwangerschapsverlof. Het voelt vertrouwt om zo nu en dan in Alphen aan de Rijn te zijn. Fijn ook om veel bekende gezichten te zien en mensen te spreken.

Als u me nodig hebt, hoop ik dat u me weet te vinden. Het is dan wel belangrijk dat u het juiste telefoonnummer van me hebt. In het vorige Wijkbericht stond het nummer net verkeerd en dan komt u niet bij me uit, zo merkte iemand al. Het juiste nummer is 06 129 119 53. Als u liever mailt, kan dat ook: annemarie.six@filternet.nl.

Overigens: voor ik gevraagd werd om ds. Ronelle Sonnenberg te vervangen, stond er al een vakantie vast. Ik ben vanaf dinsdag 24 april tot en met maandag 30 april in het buitenland. Graag ontmoet ik u daarna weer tijdens bezoeken, activiteiten of tijdens een eredienst.

Vrede en alle goeds, Annemarie Six-Wienen
Comments