Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de diaconie

Geplaatst 15 jan. 2018 09:41 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-7/diaconie%20150x150.jpg
Namens de diaconie wil ik u op de valreep van januari nog een gezond en gezegend 2018 toewensen. Het jaar is voor de diaconie gestart met afscheid nemen en welkom heten. Tijdens de bevestigingsdienst van 14 januari namen we afscheid van Jos Edel, die 8 jaar penningmeester is geweest van de diaconie en ook een aantal jaren deel uitmaakte van het moderamen. We zijn Jos erg dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid alle jaren!
Verheugd zijn we om Ap Verduijn welkom te heten als diaken! Ap zal de taak als penningmeester van Jos overnemen. We wensen Ap heel veel succes en ook plezier toe! 

Kerstspektakel 
Op 2e Kerstdag was de eerste editie van het Kerstspektakel. In totaal 21 mensen hebben in de kelder van de Lichtkring een gezellige kerstmiddag beleefd onder het genot van diverse lekkernijen voor bij de koffie. De eerste ‘heel de Lichtkring bakt’-taartenbakwedstrijd werd dit jaar gewonnen door Sanne de Jong met een mooie en heerlijke creatie. We willen de organisatie graag bedanken voor het initiatief en de geslaagde middag! 

Nieuwjaarsontmoeting 70+ 
Op vrijdag 5 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting plaats voor onze gemeenteleden van 70 jaar en ouder. Ook dit jaar was het weer een fijn samenzijn, waarbij iedereen van de gelegenheid gebruik maakte om met elkaar bij te praten over de mooie, maar ook over de verdrietige kanten van het leven. We hebben elkaar, onder het genot van genoeg drankjes, hapjes en muziek veel heil en zegen voor het nieuwe jaar toegewenst. 

Gift 
Afgelopen maand hebben we een gift van 50 euro mogen ontvangen voor de ZWO. 

Collectedoelen 
De diaconale collectes eind januari en februari 2018 zijn bestemd voor:
28-jan-18 Wycliffe Bijbelvertalers
4-feb-18 KiA Ghanese kindslaven
11-feb-18 St. Orhei
18-feb-18 KiA 40 dagentijd; Syrië, met je kinderen op de vlucht
25-feb-18 KiA 40 dagentijd; Nederland, Uit de schulden

Wilt u buiten de collectes om rechtstreeks aan de diaconie overmaken dan kan dit via bankrekeningnummer: NL72TRIO0784885397 t.a.v. Diaconie PKN Lichtkring.
Vergeet uiteraard niet het doel van de collecte in uw omschrijving te vermelden.

Namens de diaconie, Arjo de Bruijn, diaconie@pkn-lichtkring.nl

Comments