Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de jeugdwerker

Geplaatst 19 mei 2015 12:08 door Redactie Lichtkring
Even een paar dingen die er de komende tijd te gebeuren staan in de Lichtkring. 
Tussen alle feestdagen van Hemelvaart en Pinksteren door vast wat reclame voor Nacht Zonder Dak in juli: In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 juli organiseren zeven Alphense kerken gezamenlijk de actie Nacht Zonder Dak. Jongeren slapen in een zelfgebouwd krot, hutje of kartonnen doos en halen zo geld op voor mensen aan de andere kant van de wereld die dat elke nacht moeten doen. Mensen in India, Kenia en Bolivia kunnen daarmee worden geholpen. Naast het bouwen van de krotten wordt er een avondprogramma georganiseerd en is er ruimte voor inhoud en plezier. Jongeren tussen de 12 en 18 kunnen zich opgeven via de website: www.nachtzonderdak.nl/alphen 

14 juni bestaat de jeugdkerk van de Lichtkring 10 jaar. Reden voor feest: ‘Heel de jeugdkerk bakt’. Een groots taartenfestijn in de kelder van de Lichtkring, gewoon op zondagmorgen. 

Voor de kinderen van groep 4 t/m 8 is er in het weekend van 29-31 mei het kinderkamp, in Loon op Zand. De inschrijving is al gesloten, maar het belooft een fantastisch avontuur te worden! 

Groet,
Bram Alblas, Jeugdwerker Lichtkring

Comments