Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de jeugdwerker

Geplaatst 6 dec. 2016 05:37 door Redactie Lichtkring
Mama, moet je kijken!’ Veel kinderen die aanwezig waren tijdens de eerste "Kliederkerk" waren behoorlijk onder de indruk van onze eigen Goliath die compleet in kostuum (geleend van het Archeon) rondliep. 
Afgelopen 13 november was het dan zover. Na veel voorbereidingen en promotie mochten we de eerste "Kliederkerk" houden en mochten we rond de 25 kinderen en ouders ontvangen. Een middag vol gezelligheid, ontmoeting, knutselwerkjes, liedjes, verhalen en een gezamenlijke maaltijd. "Kliederkerk" is een nieuw initiatief van de Lichtkring en is gericht op het doorgeven van de christelijke verhalen op een speelse manier waarbij het gehele gezin betrokken wordt. Juist dit familie karakter van de samenkomst maakt het een bijzonder gebeuren en leidde ook tot vele positieve reacties van zowel kinderen als ouders. Als kliederkerkteam kunnen we daarom ook niet wachten op de volgende samenkomst in maart! 
Naast "Kliederkerk" ben ik afgelopen maand ook voor het eerst bij de contactmaaltijd geweest om te genieten van het samenzijn met mensen die nog net zo jong van geest zijn als de tieners. Daarom kwam ook hier Sinterklaas op bezoek waarna hij doorreisde naar de club. Leuk om te zien hoe die avond zowel jong als oud mocht genieten van een leuk sinterklaasfeest!
Van het sinterklaasfeest mogen we weer gaan toewerken naar het kerstfeest. Van de verwachting en hoop op veel cadeautjes naar de verwachting op de geboorte van Christus en ontmoeting met elkaar. Deze ontmoeting is er voor de 16+ers onder andere op kerstavond tussen de gezinsdienst en de kerstavonddienst in de Lichtkring en op 30 december tijdens het Top2000 reli-café bij De Bron. Ik hoop op en kijk uit naar mooie ontmoetingen en gezellige tijden.

Groetjes,
Nathan Tramper

Comments