Bericht van de jeugdwerker

Geplaatst 23 apr. 2017 10:22 door Redactie Lichtkring
Afgelopen maand is er veel gebeurd door en voor jongeren. Waarbij de catechesedienst van 26 maart en het Passion Event het meest opvielen. Ik voel mezelf dankbaar dat ik mag werken in een gemeente waar zoveel actieve jeugd is. Hopelijk ervaart u dat ook zo. Het is bijzonder om te zien dat in deze kerkelijke tijden de jongeren uit de Lichtkring nog zo actief en vol passie bezig zijn en twee schitterende diensten hebben neergezet.
Toch bleken onze jongeren niet overal goed in te zijn…. Helaas hebben we de ‘Churchbattle’ verloren. 'Churchbattle' is een nieuw initiatief van de kerken uit Alphen aan den Rijn waarbij de verschillende jongerengroepen samen o.a. sporttoernooien houden. Helaas bleken onze volleybal kwaliteiten onvoldoende om de begeerde wisseltrofee mee naar Kerk en Zanen te nemen. Maar niet getreurd, volgend jaar hebben we gewoon weer een kans op ons momentje van (eeuwige) glorie.
Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het jaarlijkse clubkamp weer in volle gang. Ook dit jaar zullen we weer vertrekken naar Loon op Zand voor een schitterend weekend vol spannende, gezellige, sportieve en inspirerende activiteiten. Het thema van dit jaar is 'Media Park' en we zullen ons dus onderdompelen in de wereld van showbizz en televisie om heel even echte sterren te zijn.
Tot slot gaan we vanaf nu ook weer vooruitblikken naar het volgend seizoen. We gaan op zoek naar nieuwe thema’s, activiteiten en programma’s. Heeft u tips? Dan sta ik daar graag voor open! Denkt u na over of u zelf actief wilt worden als vrijwilliger? Of vraagt u zich af hoe u betrokken kunt zijn? Dan sta ik u ook graag te woord!

Groetjes, Nathan Tramper