Bericht van de kerkrentmeesters

Geplaatst 15 dec. 2018 10:29 door Redactie Lichtkring   [ 15 dec. 2018 10:32 bijgewerkt ]
Oproep
Het College van Kerkrentmeesters houdt zich bezig met de financiële zaken van de kerk en het beheer van het kerkgebouw. Wij werken in een team van zes personen met ieder een eigen rol. Eens per maand komen we bij elkaar om de lopende zaken te bespreken en te brainstormen over hoe we de kerkgelden zo goed mogelijk kunnen inzetten. Samen komen we dan tot een besluit en zorgen voor de uitvoering hiervan. Binnenkort komt de rol van voorzitter en secretaris vrij voor opvolging. Heeft u belangstelling, stuur dan een mail naar kerkrentmeesters@pkn-lichtkring.nl of spreek Wim van Tongeren of Barbara Rijskamp persoonlijk aan voor meer informatie.

Verhuur kerk en zalen

Mocht u belangstelling hebben voor het huren van de diverse ruimtes in De Lichtkring, bijvoorbeeld voor een feestje, maar ook voor vergaderingen, e.d., neem dan contact op met Mirjam van Tol, beheerder van De Lichtkring. Zij kan een reservering vastleggen en u nader informeren over de tarieven.

Arie Verduijn
De Kerkrentmeesters zijn verheugd dat Arie Verduijn aangeboden heeft om klussen rond De Lichtkring op te pakken, zoals het snoeien van de struiken, het aanvegen en schoonmaken van de kerk, de stoelen te verplaatsen als dat nodig is, enzovoort. Het is een extra steun voor Mirjam van Tol die sinds 1 juni 2018 beheerder is van onze kerk. Wij hopen nog lang gebruik te kunnen maken van hun diensten, waardoor de kerk er spik en span uit blijft zien. Onze complimenten!