Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de wandelkring

Geplaatst 19 nov. 2015 09:45 door Redactie Lichtkring
Donderdagochtend wandelingen 

Op 1 oktober liepen we de eerste donderdagochtendwandeling. Onder leiding van Riek van Beusekom gingen we met elf deelnemers op pad. Het was heerlijk weer en alhoewel we niet ver van huis (de Lichtkring) waren, kwamen we toch ook weer op onbekend terrein. Na afloop schoven we in de kerk aan bij de koffiegroep. De geluiden die we na afloop hoorden waren: “Wat heerlijk om zo de dag te beginnen, lekker gewandeld, gezellig, nieuwe mensen gesproken”.
Ook op 5 november, bij de tweede ochtendwandeling met gids Riek, waren er ondanks de regen weer elf deelnemers, met opnieuw na afloop enthousiaste verhalen.
Deze ochtendwandelingen van ongeveer 5 km zijn op iedere eerste donderdag van de maand. We starten om 9:15 uur vanaf de Lichtkring, en opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom! Donderdag 3 december, 9:15 uur, lopen we weer.

Scheveningen 
Dinsdag 13 oktober wandelden we met 12 deelnemers in oud Scheveningen. Philip Korving was onze gids. Samen met zijn Nel heeft hij ons op de mooiste en ‘lekkerste’ adresjes gebracht. Het was koud, het waaide, maar de enthousiaste en warme verhalen van Philip en de heerlijke lunch maakten dit weer goed. ’s Middags bezochten we Musee, een mooi en veelzijdig museum en liepen we o.a. langs het huis van de Mosselman uit het bekende liedje.
Eén van de deelnemers gaf aan dat hij vooraf hoge verwachtingen had van deze wandeling, maar dat deze dag die zelfs nog overtrof.
Comments