Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de ZWO

Geplaatst 8 nov. 2015 10:36 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-1/ZWO%20150x150.jpg
Actie schoenmaatje
Op zondag 8 november kwamen de gevulde schoenendozen met schoolspullen en toilet artikelen bij elkaar van de basisschool de Fontein , het Mozaiek en de Lichtkring. En het tellen nam even in beslag want het waren maar liefs 361 dozen. Wat een geweldig resultaat. Ook hebben we een aantal giften gekregen om de transport kosten te bekostigen.

Op 16 november zullen de dozen door Kees Nievaart, Henk Gerling en Vries van Rijswijk met het busje van de Doofpot naar het verzamelpunt in Zevenhuizen worden gebracht om vandaar uit naar Moldavie, Irak en Ghana te worden gebracht om daar 361 kinderen blij te maken. Hartelijk bedankt voor uw inzet en betrokkenheid.

De adventskalenders zijn bijna allemaal verkocht, hierdoor kan een gift van 285 euro overgemaakt worden voor het werk van Wilbert en Rima in Libanon. Onze dank is groot.

Over enkele weken zal de ZWO commissie weer in de hal van de kerk staan met kerstkaarten die we als groet naar de christelijke gemeente in Libanon zullen versturen, we hopen dat u uw naam op deze kaart wilt zetten om zou uw betrokkenheid en medeleven te tonen aan onze broeders en zusters in deze moeilijke tijd.

Namens de ZWO commissie Ruth Schreuders.
Comments