Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de ZWO-commissie

Geplaatst 23 mei 2018 08:26 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-7/ZWO%20150x150.jpg
Vanuit de ZWO zijn wij u nog de opbrengst verschuldigd van de spaardoosjes die zijn ingeleverd. Het heeft het mooie bedrag van € 362,68. Een hartverwarmend moment hierbij was toen een meisje haar spaardoosje inleverde met de opmerking: ‘het zit vol met liefde’. De opbrengst zal gebruikt worden voor de ondersteuning van het vluchtelingenschooltje ‘Kab Elias’ in Libanon. 

Nog steeds kunt u oude mobieltjes en postzegels inleveren. Met enige regelmaat brengt Arie Verduijn ze naar het inzamelpunt in Utrecht. Kerk in Actie gebruikt de opbrengst, die in 2017 ruim € 30.000,- bedroeg, voor haar zendingswerk. Bij de zuil van de diaconie/zwo in de ontmoetingsruimte staat een verzameldoos voor de mobieltjes en postzegels. 

De ZWO-commissie (zending, werelddiaconaat en ontwikkelingshulp) geeft, als verlengstuk van de diaconie, invulling aan onze diaconale rol op mondiaal niveau. Dit gebeurt door financiële steun aan projecten die passen in de doelstelling. Momenteel zoeken wij iemand voor secretariaatswerkzaamheden. Voelt u zich aangetrokken tot onze missie en wilt u/jij ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op, ook voor meer informatie.

Annet Nievaart

Comments