Actueel‎ > ‎Nieuws Lichtkring‎ > ‎

Bericht van de ZWO commissie

Geplaatst 13 mrt. 2017 05:16 door Redactie Lichtkring
https://sites.google.com/a/pkn-lichtkring.nl/welkom/actueel/nieuws-lichtkring/_draft_post-7/ZWO%20150x150.jpg
Paasgroeten 

Namens de gemeente zal tijdens de kerkdienst van Pasen, een paasgroet worden uitgedeeld onder de bezoekers van de diensten in het Detentiecentrum. Dit jaar heeft de ZWO commissie Joost Mooij gevraagd om een van zijn mooie foto’s beschikbaar te stellen voor dit doel. U zult zien dat het resultaat prachtig is geworden. Op Palmzondag bent u in de gelegenheid uw naam op een van deze kaart te zetten. Op deze wijze tonen wij onze betrokkenheid met hen die daar verblijven en hebben wij de hoop dat het wonder van de Paasverhaal ook voor hen van grote betekenis zal worden in hun leven. Dit jaar bieden wij ook de bezoekers de gelegenheid zelf een kaart te versturen naar iemand die hen dierbaar is, of om een extra kaart mee te nemen voor een andere gedetineerde. Op deze wijze kan ons gebaar door hen worden herhaald. 

Spaardoosjes 
Veel gemeenteleden hebben de afgelopen weken een spaardoosje meegenomen. In de 40 dagentijd is het mooi om bewust stil te staan bij onze broeders en zusters ver weg en dicht bij die door uw financiële bijdrage via Kerk in Actie begeleiding en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en die hen verder helpt bij het opbouwen van hun bestaan. We hopen dat jong en oud mee doen met deze actie. Met Pasen en de week erna kunnen de doosjes weer worden ingeleverd. 

Op zondag 7 mei krijgen wij in de Lichtkring bezoek van een bijzondere goochelaar. Hilbert Geerling is maar liefst 5-voudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hij zal op deze middag een bijzonder optreden verzorgen voor kinderen, maar een ieder die zich nog kind voelt is natuurlijk ook van harte welkom! Binnenkort ontvangt u meer informatie over dit optreden, waarvan de opbrengst bestemd is voor een diaconaal doel in Libanon dat is aangedragen door Wilbert en Rima. 

God geef ons de kracht en de moed om,
een gemeenschap te vormen van mensen die niet alleen geloven in de Heer,
maar ook bereid zijn om in en door een leven van dienstbaarheid
het leven en het woord van de Heer waar te maken. 

Namens de ZWO commissie Ruth Schreuders

Comments