Bericht van ds. Annemarie Six-Wienen

Geplaatst 29 mei 2019 11:00 door Redactie Lichtkring
Vieren en doen

Mooi om te zien hoe iedere wijk weer een eigen touch geeft aan het thema Samen aan tafel.

Zo zijn er de afgelopen periode veel wijkontmoetingen geweest met een lunch, een high tea of een maaltijd. Wijk C heeft gekozen voor een gezamenlijke lunch voor de mensen uit de wijk na een zondagse kerkdienst. Het was een mooie bijeenkomst met veel mensen van allerlei leeftijden: van jong tot oud was men met elkaar in gesprek. Een mooi initiatief in het kader van Samen aan tafel.

Seniorenkring
Op 12 juni om 10:00 uur komt de seniorenkring weer bij elkaar. We vervolgen deze keer ons gesprek over één van onze lievelingsliederen, omdat nog niet iedereen aan bod gekomen is! Dit kan een lied zijn dat in het Nieuwe Liedboek (2013), maar misschien staat het in het oude Liedboek voor de kerken, in Tussentijds of in nog weer een andere bundel. Het is fijn als u het lied opschrijft als het niet in het Nieuwe Liedboek (2013) of in Tussentijds staat. Daarnaast is het fijn als u in één of een paar zinnen noteert waarom u dit lied zo mooi vindt.

Leeskring
Op woensdag 19 juni is de laatste leeskring voor de zomervakantie. We bespreken dan Mintijteer van de Duitse schrijfster Esther Maria Magnis. Mensen die willen aanhaken zijn welkom. We komen ’s avonds om 20:00 uur bij elkaar in de Lichtkring.

Dukdalf
Op 25 juni van 19:00-20:00 uur komt de Bijbelclub van Dukdalf weer samen.

Samen aan tafel
Op vrijdag 28 juni vanaf 17:15 uur bent u welkom bij Samen aan tafel!

Gift
Vanuit wijk C ontving ik eerder dit jaar een gift van €50,--, uit dankbaarheid.

Vrede en alle goeds,
ds. Annemarie Six-Wienen