Bericht van ds. Annemarie Six-Wienen

Geplaatst 9 okt. 2019 12:27 door Redactie Lichtkring
Vieren en doen
Op zaterdag 5 oktober was ik verrast door alles wat er te zien was aan activiteiten tijdens de Inspiratiemarkt in de Adventskerk. Mooi om mensen daar te ontmoeten en te spreken en op de hoogte te komen van wat er allemaal gebeurt op het kerkelijk erf van Alphen aan den Rijn en omgeving.

Op dinsdagavond 22 oktober komt de Bijbelclub van Dukdalf weer bij elkaar.

Leeskring 30 oktober
Op woensdag 30 oktober komt de leeskring weer bij elkaar. We lezen dan een boek(je) van Stevo Akkerman, Donderdagmiddagdochter. Akkerman is onder meer bekend van zijn columns in dagblad Trouw.
Over het te lezen boek is op de site van Libris en Bol.com de volgende informatie te vinden:
“Confronterend verhaal over het verlies van een kind en de rol van het geloof `In de boekenkast ligt een wit fotomapje dat begint met de foto van een gesloten wieg en eindigt met de foto van een gesloten graf. Cirkelend rond de dood van de pasgeboren Evy Elise, is Donderdagmiddagdochter het verhaal van haar vader. Streng-gereformeerd opgegroeid, kiest hij voor een ‘geloof met gaten’. Maar wat als zijn vrouw haar heil heel ergens anders zoekt? 'Natuurlijk mag ze zelf weten wat ze gelooft. Maar dit niet.'
Donderdagmiddagdochter is het ontroerende en oprechte verhaal van een vader die om moet gaan met het verlies van zijn kind, van een echtgenoot die zijn huwelijk door zijn vingers ziet glippen en van een man die zijn geloof moet herijken.”

De avond begint om 20:00 uur in de Lichtkring. Welkom als u een keer wilt aansluiten!

Als u mij een keer wilt spreken, voelt u zich dan vrij mij voor een afspraak te bellen (06 129 119 53) of te mailen (annemarie.six@filternet.nl).
Vrede en alle goeds, Annemarie Six-Wienen