Bericht van Stichting Roemenië Hunedoara

Geplaatst 31 okt. 2018 11:50 door Redactie Lichtkring
Jam en honing uit Roemenië te koop op Boekenmarkt Goede Herderkerk

Tijdens de Boekenmarkt in de Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 14, zijn potjes jam en honing uit Roemenië te koop bij de Stichting Roemenië Hunedoara. De markt is open op vrijdagavond 9 november van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag 10 november van 09:30 tot 15:00 uur. Graag tot ziens.

Wie wil helpen met administratie kerst- en paasbrodenactie?
De Stichting Roemenië Hunedoara organiseert elk jaar een kerstbroden- en paasbrodenactie.

Aangezien de huidige medewerker een vervanger wil inwerken, zoeken wij een nieuwe medewerker om de bestellingen van de broden in te voeren in een speciaal daarvoor ontwikkeld Excel-bestand. Bijna alle bestellingen worden digitaal aangeleverd.

De taak houdt in: het invoeren van de bestellingen, het beheren van het adressenbestand, het maken van het totaaloverzicht, de bakkerslijst en de bezorgerslijsten.

Bent u vlot met de pc en met spreadsheets? Bel of mail dan naar de voorzitter van de stichting, Rien van Steden, tel. 0172-422077, e-mail riendieneke@kpnmail.nl

In de weken voor Kerst krijgt u eerst instructie van degene die het nu doet.