Bericht vanuit de ZWO commissie- kerktelefoon

Geplaatst 11 apr. 2016 12:17 door Redactie Lichtkring
Beste luisteraar van de kerktelefoon,
Wij vinden het fijn dat U via de kerktelefoon met de Lichtkring verbonden bent en zo betrokken blijft bij de kerk.
De regeling voor de bekostiging van de kerktelefoon viel tot voor kort onder verantwoordelijkheid van de diaconieën van respectievelijk de Adventskerk en de Maranathakerk. Deze regelingen verschilden van elkaar, namelijk d.m.v. collectebusjes en d.m.v. een bankafschrijving.
Nu de Lichtkring verzelfstandigd is heeft de diaconie van de Lichtkring besloten om de volledige bekostiging voor haar rekening te nemen. Niettemin kunnen we ons voorstellen dat u als luisteraar toch op één of andere manier (volledig vrijwillig) een financiële bijdrage wilt leveren aan het kerkenwerk. Aan de ZWO werkgroep is gevraagd om bij U dit collectebusje neer te zetten en dit elk jaar te komen legen. Elk jaar zal opnieuw een bestemming van de opbrengst worden gezocht. In de mei maand zal het busje bij u thuis worden gebracht.
Dit jaar zal de opbrengst worden bestemd voor het diaconale werk van Wilbert Saane en Rima Nasrallah in Libanon, de door de Lichtkring uitgezonden predikanten.
Met vriendelijke groet,
De ZWO commissie.